Position: sygdoms > 9 >

NET-aktiviteter og autisme

   Autisme er en neurobiologiske betingelse , at der er en alvorlig indvirkning på , hvordan dets syge interagere og kommunikere med andre. Mennesker med autisme har normalt svært ved at forstå ansigtsudtryk , kropssprog og kontekstuelt hensigtsmæssig adfærd, som kan gøre det vanskeligt for dem at deltage i sociale aktiviteter . Internettet giver folk med autisme både et fristed og et sted at lære socialisering teknikker , blandt andre færdigheder , i et ikke-truende miljø .

Social Networking


Social networking ikke blot har revolutioneret hvordan ikke-autistiske mennesker kommunikerer , det har givet personer med autisme måder at finde hinanden , tilbyde støtte og lære at forholde sig til andre. De fleste in-person autisme støtte grupper har en online- komponent , og mange bruger platforme som Facebook til at kommunikere.Facebook kan være en af de mest populære sociale netværkssider for unge med autisme , og har hundredvis af gruppe og fansider dedikeret til autistiske problemstillinger . Siden " Kunstnere og autisme "-dedikeret til kunst af eller om mennesker med autisme-. populær nok til at have op af 5. 000 fans

Autisme hjemmesider og fora


Wrongplanet. net er en utrolig populær forum for mennesker med autisme , der er medlemmer og aktive deltagere lige fra Aspergian savants , til ikke-verbal " lav funktion " mennesker med Kanner 's eller traditionelle autisme , som type, veltalende som nogen " normal "person . Autisme Women 's Network er en hjemmeside og nonprofit organisation med det formål at hjælpe kvinder med autisme . Den er udstyret med podcasts med kvinder og piger med autisme , der har formået i deres daglige liv . Sitet har også et forum, hvor diskussioner om autisme nicher , såsom GLBT autister , intersexed autister og flere er ikke ualmindelige .

Uddannelse


Mange mennesker med autisme elsker at erhverve oplysninger , huske fakta og har komplekse diskussioner om esoteriske emner . Andre kan have psykiske handicap , der holder dem fra at gøre det , men alle autister kan lære værdifulde ting online .For børn og de voksne, der har intellektuelle handicap , der er pædagogisk sites dedikeret til mennesker med handicap . Autisme-bestemte websteder varierer meget i, hvad der tilbydes . Mennesker med autisme næsten universelt kærlighed programmer, der fokuserer på historie , faktuelle oplysninger , kunst , musik , teknik og /eller teknologi .Mange mennesker med Aspergers syndrom , en form for autisme , har talent for at udtrække oplysninger fra internettet hurtigt og effektivt , men har tendens til at fare vild følgende link efter link til Den næste lokkende stykke information .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------