Position: sygdoms > 9 >

Sådan shrink & eliminere meget store fibroid tumorer

  Fibroid tumorer er mest almindeligt forekommende i en kvindes livmoder , selv om de sjældent kan forekomme i andre organer med glatte muskelceller . Når en person lider af meget store fibroid tumorer , de ofte oplever smerter , blødning , og ubehag , der kan mildnes med behandling . For at skrumpe store tumorer og i sidste ende at slippe af med dem , er det nødvendigt at rådføre sig med en læge og vælge den bedste metode til behandling for din særlige omstændigheder
1 .
gennemgå hormonbehandling. En læge vil normalt ordinere medicin , der indeholder gonadotropin-releasing hormon ( GnRH ) , som vil skrumpe store fibromer .
2 .
Få en livmoder arterie embolisering , hvilket indebærer at have et kateter indsat gennem femoralis arterie og manøvrerede til arterierne leverer blod til fibromer . Når rørene er på plads , er stoffer, der blokerer for strømmen af blod til fibromer ledes ind i røret og de til sidst dør .

3 .
Tal med din læge om at have en myomectomy ( min-åh-MEK-ta-mee ) . Dette er en operation , hvor fibroid fjernes uden at tage nogen form for andre organer . Kvinder kan stadig have børn, hvis en stor livmoder fibroid er fjernet på denne måde , men nye fibromer kan dukke op bagefter . Omkring 25 procent af kvinderne , der har en myomectomy får brug for en hysterektomi et par år ned linjen .

gode råd og advarsler


 • Der er ingen kendte lægemidler , som medfører en varig skrumpe fibromer .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------