Position: sygdoms > 9 >

glycerin behandlinger

   Glycerin , der kan undertiden også blive omtalt som glycerol , har mange forskellige applikationer . Det bruges i fødevarer, og bruges ofte i piller som en bedrift agent . Glycerin har været anvendt i hudlotion i århundreder til behandling af tør hud , og det kan bruges som en stikpille til at lindre forstoppelse

Skin Care


Glycerin naturligt tiltrækker alkohol og vand , og som følge heraf er blevet en populær ingrediens i hudlotion . Glycerin trækker vand op til overfladen af huden , så det ser sundt og fugtet . Der er ingen kendte bivirkninger af glycerin til huden, forudsat at det er fortyndet .

Udviklingen


I en artikel skrevet i 2003 , Toni Baker diskuterer nyere forskning , der har gjort en sammenhæng mellem glycerin og behandling af mere hudsygdomme som psoriasis og ikke-melanom hudkræft . Disse betingelser er dels forårsaget af hudceller modnes unormalt .

Glycerin Soap


Glycerin kan bruges i sæbe . Det er især nyttigt for folk , der lider af tør hud på grund af dens fugtgivende egenskaber . Det er også nyttigt i at holde sæbe sammen . Glycerin sæbe kan købes i butikkerne , men det er også muligt at gøre det derhjemme ved hjælp af denatureret alkohol , glycerol , natrium castorate , natrium cocoate , natrium tallowate , saccharose , vand , og en form for duft .

afførende

På grund af sin evne til at tiltrække vand , er glycerin også brugt som et afføringsmiddel stikpille . Når de indsættes i anus , en glycerin stikpille tiltrækker vand til afføring , blødgørende det og som regel bekæmpe forstoppelse . Glycerin er kun en kortsigtet løsning . Hvis forstoppelse fortsætter i mere end et par dage kan der være et mere alvorligt problem forårsager det . Må ikke anvendes glycerin stikpiller , hvis forstoppelse forekommer sammen med kramper , ømhed , oppustethed , kvalme eller opkastning maven smerter.

Overvejelser

Som med enhver medicinsk bekymring , er det vigtigt at konsultere din læge , før du bruger glycerin til behandling af en medicinsk tilstand . De fleste glycerin produkter er over -the-counter og let tilgængelige på de fleste apoteker . Hvis du tager glycerin stikpiller , at tjekke med dit apotek sørge for, at du ikke er på noget medicin , der kan reagere dårligt med dem .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------