Position: sygdoms > 9 >

hvordan man bruger en lyskasse for trist

  Lysterapi er en behandling , der anvendes til sæsonmæssige affektive lidelse ( SAD ) , betænkning lægerne på Mayo Clinic . Andre betingelser, såsom depression , også kan behandles med kunstigt lys . En lyskasse , en enhed , der udsender lys, som efterligner naturlige sollys , der bruges til behandling . Biokemiske forandringer finder sted i hjernen , når det udsættes for lys , ændrer kroppens circadian cykler og reducere frigivelsen af melatonin . Lægerne på Mayo Clinic anbefaler talt med din læge , før du bruger en lyskasse for SAD .

Du skal bruge:
Lyskasse


1
Køb en lys terapi kasse fra et vilkårligt antal online forhandlere eller mursten og mørtel steder . . Du vil finde en lang række lys bokse til rådighed samt professionel rådgivning til forbrugerne om at finde de rigtige produkter . De fleste forhandlere bære lyskasser , udskiftning pærer og andet tilbehør , såsom bæretasker , alarmer og står .

to .
Begynd at bruge lyskassen i begyndelsen af efteråret , når symptomerne kan først begynde at dukke op. Fortsæt med de behandlinger, indtil det tidlige forår , når der er nok naturligt lys til at opretholde jeres gode humør og høje energiniveau .
3 .
Placer lyskasse , således at lyset vil skinne indirekte ind i dine øjne , fordi du ikke kan få den samme virkning ved blot at lade det skinne på din hud . Placere lyskasse i nærheden af hvor du sidder , arbejder eller i nærheden af sengen .
4 .

Brug lyskassen om morgenen efter du vågner op . Overveje at købe en lyskasse , der har en daggrysimulator på det, der automatisk vil komme på , mens du stadig sover , og justerer som dagen bliver lysere . Denne form for boksen skal placeres i nærheden af din seng .
5 .
Hold lysbehandlinger gå i mindst 15 minutter for at starte , gradvist at øge tiden indtil du nå op på mellem 30 minutter og to timer, afhængig af hvor meget lys din læge anbefaler og intensiteten af dit lys .
6 .
Find et sted , hvor man typisk sidder første ting om morgenen for at gøre brug af lysbehandlingen mere bekvem . Det er vigtigt at holde op med behandlingen regelmæssigt for at lindre SAD symptomer på apati og depression .

gode råd og advarsler


 • Overvej at holde feltet ud året rundt til brug på overskyet sommerdag , hvor manglen på sollys påvirker dit humør .
 • Kig ikke direkte ind i en lyskasse , fordi det kan skade dine øjne .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------