Position: sygdoms > 9 >

hvordan man får over en tømmermænd hurtigt

   En aften af tunge drikke kan have en betydelig indvirkning på din morgen . Søvnighed , kvalme og hovedpine er typiske med tømmermænd . Tømmermænd generelt bedre med tiden . Dog lader en tømmermænd køre sit løb , er ikke altid en mulighed-du har brug for hurtig lindring . Heldigvis findes der måder til hurtigt at reducere dine symptomer og genoptage din dag . Nogle patienter nå til koffein at rydde hovedet og slippe af med en hovedpine . Men der er andre måder til effektivt at afbøde virkningerne af en tømmermænd

Du skal bruge: .
smertestillende medicin .
Ingefær .
Pebermynte.
Tomatsaft.

Vitamin C.


1 .
Tag smertestillende midler. Nå til en flaske ibuprofen eller acetylsalicylsyre at berolige en dunkende hovedpine er forbundet med stort alkoholforbrug . Brug som instrueret . Taget forkert , kan NSAID irritere maveslimhinden og forårsage mavesår , gastrointestinal blødning og en dårlig mave .
2 .

Forkæl din mave med naturlægemidler . Ingefær , pebermynte og urtete er effektive retsmidler for en dårlig mave eller kvalme . Drikker ingefær eller pebermynte te , eller tage ingefær kapsler (ca. 500 mg ) for at stoppe ubehag .
3 .
Tag en tur . Fjerne giftstoffer fra din krop til at slippe af med tømmermænd . Mens du sandsynligvis ikke vil have energi til at deltage i aerobe aktiviteter , kan du overveje en rask gåtur for at få dit blod cirkulerer og bortvise giftstoffer fra alkohol .
4 .
Drik et glas tomatjuice . Hjælpe din krop nedbryde eller nedbryde alkohol hurtigere ved indtagelse af et glas tomatjuice . Fruktose i denne saft hastigheder stofskifte .

5 .
Forøg vandindtag . Drikkevand re-hydrater kroppen og stimulerer vandladning , som fjerner giftstoffer fra kroppen og hjælper afhjælpe en tømmermænd hurtigere .
6 .
Tag C-vitamin kosttilskud (1. 000 mg ) for at øge stofskiftet og afvænning din lever .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------