Position: sygdoms > 9 >

hvordan man kan kontrollere astma uden en inhalator

   Astma er en almindelig lidelse , der berører patienternes respiratoriske systemer og fører til hvæsende vejrtrækning og hoste og øger åndedrætsbesvær. Astma skyldes en overreaktion af immunsystemet . Hos astmatikere , har immunsystemet en alvorlig reaktion til normalt harmløse stimuli , såsom kold luft , støv eller pollen . Dette forårsager betændelse og hævelse omkring luftvejene , hvilket fører til symptomer på astma
1 .
Tag albuterol piller . Albuterol tilhører en klasse af lægemidler kendt som beta -2 agonister . Albuterol normalt tages i det inhalerbare form , men det kan også blive ordineret oralt som albuterol sulfat (markedsført som VoSpire ER) . Albuterol arbejder for at slappe af luftvejene og hjælpe med at lindre nogle af symptomerne på astma .
2 .
Tag theophyllin . Theophyllin er en medicin , der kan tages som en daglig pille . Det virker til at kontrollere astma . Det virker ved at afslappe musklerne omkring luftvejene , hjælper luftvejene holde åbent .

3 .
Tag orale kortikosteroider . Astma skyldes en overaktiv immunsystemet . Kortikosteroider virker ved at undertrykke immunsystemet . Kortikosteroider er typisk gives i form af aerosoler , men de kan også gives mundtligt , typisk i form af piller .
4 .
Få immunterapi skud . Mange astmatikere har deres symptomer forårsaget af allergi . Allergier kan undertrykkes ved brug af visse injicerbare lægemidler , som omfatter omalizumab og andre . Disse medikamenter er normalt administreret hver par måneder af en læge .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------