Position: sygdoms > 9 >

kold forebyggelse medicin

   Den fælles forkølelse er et ritual for de fleste personer, som normalt bliver smittet med det flere gange om året . Hoste saft , nasale dekongestanter og kylling suppe er de typiske løsninger for at lette symptomer . Men for at medicin forhindre almindelig forkølelse kan være mere nyttigt . Disse forebyggelse potions er let tilgængelige over -the-counter og spænder fra urter til vitaminer . Almindeligt anvendte medicin som Luftbårne og Zicam anvendes til at reducere varigheden af forkølelse , og kan hjælpe kroppen afværge infektioner .

C-vitamin


For de fleste individer , idet C-vitamin til forebyggelse af forkølelse er ineffektiv . Tager 200 mg eller derover , dog kan hjælpe med at forhindre forkølelse blandt dem , der enten er meget aktive eller udsættes for overordentlig kulde , ifølge Mayo Clinic . Disse personer omfatter marathon løbere , soldater og skiløbere . Store mængder af C-vitamin kosttilskud ( mere end 2. 000 mg daglig ) kan have bivirkninger såsom diarré og kvalme .

Echinacea


Echinacea er et traditionelt middel menes at stimulere immunforsvaret . Dets anvendelser omfatter behandling og forebyggelse af almindelig forkølelse , influenza og infektioner . Det har også været brugt til at behandle sår og hudlidelser , herunder akne og bylder , ifølge National Center for gratis og alternativ medicin. Echinacea er tilgængelig i forskellige former såsom te , og er en væsentlig ingrediens i populære kolde forebyggelse retsmidler som Airborne . Undersøgelser er blandet med hensyn til effektivitet afhjælpe . Ifølge Mayo Clinic , viser nogle undersøgelser en 10 til 30 procent reduktion i sværhedsgraden og reduktion af forkølelse , når urten er taget i syv til 10 dage på ankomsten af en forkølelse.

Zink


Zink er et andet almindeligt anvendt middel , der er en afgørende ingrediens i over -the-counter koldt forebyggelse medicin som Airborne og Zicam . Det er et vigtigt mineral med antioxiderende virkning , hvilket gør det en vigtig komponent for at bekæmpe og modstå infektion . Svarende til echinacea, er forskning vedrørende effektiviteten blandet . Men den undersøgelser, der viser bekræftende resultater viser midlet er mest effektiv , når det tages i form af en næsespray eller sugetabletter . Bivirkninger kan være hårde i visse tilfælde ( når de er taget nasalt ) , der forårsager varige skader på lugtesansen , ifølge Mayo Clinic . Andre Zicam produkter omfatter RapidMelts med vitamin C og echinacea , forkølelse og influenza dagen og om natten væsker , og sinus sprays og nasal geler .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------