Position: sygdoms > 9 >

levealder & cerebral parese

   Forventede levealder for mennesker med cerebral parese ( CP ) kan være svært at forudsige , da det afhænger af arten og sværhedsgraden af handicappet . Mennesker med mild til moderat cerebral parese generelt har den samme forventede levetid som den almindelige befolkning . I tilfælde af alvorlige handicap, er den forventede levealder normalt forkortet

Historie


En analyse blev offentliggjort i en 1994 udgave af " British Medical Journal "viste , at børn født med CP har en længere levetid end tidligere antaget på grund af bedre dataindsamling og ændringer i levetiden tendenser .

Potentielle


Børn med CP , der er født for tidligt ved en lav fødselsvægt har en bedre prognose end dem, der tilbragte en normal mængde tid i livmoderen , men blev undervægtige ved fødslen .

Overvejelser


Graden af kognitiv , motor og synshandicap kan påvirke de enkelte forventede levetid . Mindre alvorlige handicap betyder en længere levealder .

Tidsramme

CP er ikke en progressiv sygdom , men tilstanden kan forværres med alderen , fordi man ramte område kan skabe problemer i en anden del af kroppen . I nogle tilfælde kan dette påvirke modningen.

Undtagelser

I forhold til den almindelige befolkning , folk i tyverne og trediverne med CP oplever flere dødsfald på grund af luftvejssygdomme , og folk i fyrrerne og halvtredserne oplever mere dødsfald som følge af sygdomme i nervesystemet .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------