Position: sygdoms > 9 >

reducere LDL-kolesterol

   Ifølge American Heart Association , spiller kolesterol en vigtig rolle i din krop som den er ansvarlig for både celle -og hormon dannelse . LDL ( low- density lipoprotein ) er den vigtigste bærer af kolesterol i blodbanen . Dog kan en alt for stort udbud resultere i en ophobning af kolesterol og plaque i arterierne . Over tid , kan dette medføre hjerteanfald og slagtilfælde på grund af dit blod flyde blive blokeret . For at forhindre at dette sker , skal du reducere dit LDL kolesterol .

Du skal bruge:
Medicin
. Motion .
Frugt og grøntsager .
Havregryn .

Plantesteroler .

Nedbringelse LDL Kolesterol


1 .
tage medicin . Ifølge National Health Institute , hvis din LDL kolesterol er 160 eller større , kan lægen vælge at placere dig på en kolesterolsænkende medicin . Den mest effektive receptpligtig medicin til dato er en gruppe, der kaldes statiner . I øjeblikket er der fem statiner på markedet .
Disse stoffer virker ved at kontrollere produktionen af kolesterol i kroppen og sænke dit LDL kolesterol med 20 til 60 procent . Fordi statiner har vist sig så gode til at nedbringe antallet af hjerteanfald og dødsfald på grund af hjertesygdomme , er de ordineret til et flertal af mennesker med hjertesygdomme , når de har brug for en kolesterolsænkende medicin .
2 .


Begynd motion. Ifølge eksperterne på Mayo Clinic , udøver i 30 til 60 minutter om dagen kan hjælpe med at reducere dit LDL kolesterol . Enhver aktivitet er nyttigt-at tage en tur på din pause , tage en cykeltur eller har en dans fest med dine børn . Bare husk , at passe , sænke dit kolesteroltal og blive raske er det afgørende mest .
3 .
Spis frugt og grøntsager. Frugt og grøntsager er en vidunderlig kilde til fiber , der sænker Deres LDL ved at absorbere det . Fem portioner om dagen er et godt sted at starte , og du kan lave nogle lækre vegetar retter og frugtsalater at gøre dem mere spændende .
4 .
Spis havregryn . Start hver dag med en solid , rygende varm skål havregryn . Havregryn i sin naturlige form er en fantastisk kilde af opløselige fibre . Dette fungerer på samme måde som fiber i , at det absorberer kolesterol i tarmene , reducere din LDL . Havregryn , ledsaget af et stykke frugt , giver dig den anbefalede 10 gram opløselige fibre pr dag, med tiden vil hjælpe med at nedsætte dit kolesteroltal .

5 .
Find plantesteroler . Både plantesteroler og stanoler er naturlige stoffer, der findes i planter , som absorberer kolesterol . Visse ffods , såsom yoghurt drikkevarer , appelsinjuice og margarine , er nu blevet beriget med disse stoffer . At modtage ydelser af steroler og stanoler , skal du drikke to 8 ounce glas appelsinjuice om dagen . Over tid , kan dette reducere dit LDL kolesterol med 10 procent .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------