Position: sygdoms > 9 >

solskin & diabetes

   Nylige undersøgelser har vist, at diabetes , en kronisk sygdom med komplikationer , herunder hjerte-kar- sygdom og neuropati , der kan forebygges ved at få nok sol . Forskere mener, D-vitamin dannes i kroppen , når de udsættes for sollys mindsker risikoen for diabetes

Studies


En oversigtsartikel , der blev offentliggjort i " Diabetes Educator , " af forskere fra Marcella Niehoff School of Nursing , Loyola University , fandt , at D-vitamin kan forhindre eller forsinke debut af diabetes og reducere komplikationer for folk , der har det . Revisionen fandt studier af både type 1 og type 2 -diabetes , ifølge Medical News Today. com . En anden undersøgelse , ledet af Dr. Cedric F. Garland , professor i Familie -og Sygdomsforebyggelse på University of California San Diego School of Medicine , fandt en sammenhæng mellem udsættelse for sollys i forskellige geografiske regioner og udviklingen af type 1 diabetes .

Indflydelse Geografi


Den undersøgelse af Dr. Garland og andre forskere , der blev offentliggjort 5 Juni, 2008 i online version af " Diabetologia , " konstaterede lavere forekomst af type 1 diabetes i populationer på eller nær ækvator og højere priser på højere breddegrader , med knappe rådighed solskin . Forskerne plottet hændelse satser for 51 regioner i henhold til bredde på en graf , der producerer en parabolsk kurve , der lignede et smil . Forskerne udgjorde lavere pr indbygger sundhedsudgifter i regioner, der ligger nær ækvator , som kunne have resulteret i underrapportering af sygdommen .

Anbefalinger


Dr. Garland og hans kolleger Forskerne konkluderede, at barndommen type 1 diabetes kan være forebygges med vitamin D3 indtag og sollys . Dr. Garland anbefaler et indtag på 1. 000 internationale enheder ( IE) vitamin D3 per dag for børn med tilføjelse af fem til 10 minutter af sollys omkring middagstid , PhysOrg . com rapporter . Spædbørn under et år gamle bør ikke gives mere end 400 IE per dag , uden at konsultere en læge , tilføjede Dr. Garland . Den anbefalede dosis rapporteret af Globe og Mail. com var 1. 000 til 2. 000 IE eller mindre i solrige steder eller i løbet af sommeren . Medical News Today. com , skriver om " Diabetes Educator " oversigtsartikel , foreslog en kombination af tilstrækkelig indtagelse af D-vitamin , udsættelse for sollys og behandling med vitamin D2 eller D3 kosttilskud for at mindske risikoen for diabetes , hvor den foretrukne interval i krop er 30 til 60 ng /ml 25 ( OH ) D-vitamin

Overvejelser

I øjeblikket er Fødevarer og Ernæring bestyrelsens anbefalede daglige tilførsel ( ADT ) for D-vitamin indtag er 200 IE for børn under 13 år , ifølge Harmoniseringskontoret af kosttilskud datablad for vitamin D. Disse anbefalinger , etableret i 1997 , er under revision af FNB og en rapport forventes at blive offentliggjort i september 2010 . Forskere i øjeblikket vil anbefale at øge det øverste indtag niveauet fra 2000 til 10. 000 IE for voksne og ADT for børn fra 200 til 400 IE , ifølge Vita Medica . com . Spørgsmålet om solen , også er en vanskelig . Nogle D-vitamin forskere foreslår , at fem til 30 minutter af udsættelse for sol fra 10:00 til 15:00 mindst to gange om ugen til ansigt , arme , ben eller ryg uden solcreme fører til tilstrækkeligt D-vitamin syntese i henhold til Office of kostråd faktisk ark .

Solution

Dr. Garland oplyste, at hatte og mørke briller er en god idé under solen i alle aldre og kan bruges i løbet af et barns solen , hvis hun vil tolerere dem , ifølge PhysOrg . com . I betragtning af kompleksiteten af de involverede problemer , personer med bekymringer om D-vitaminmangel og hensigtsmæssige foranstaltninger bør nok konsultere en læge eller børnelæge .

yderligere indsigt

The American Association of Diabetes øjeblikket ikke fortaler D-vitamin for mennesker med diabetes , der ikke har underliggende mangler , ifølge en 25 januar 2010 artikel i " Diabetes Monitor ".
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------