Position: sygdoms > 9 >

tegn på infektion efter cochlear implant operation

   En cochlear implant er en enhed, der er indopereret i øret for at hjælpe folk, der har medicinske problemer med det indre øre , eller cochlear . Implantatet er designet til at give disse mennesker en forbedret evne til at høre lyd . Cochlear er en sammenrullet slange , der er i den del af øret , der indeholder nerver . Cochlear tager elektriske signaler , der genereres fra auditive vibrationer og sender disse signaler til hørenerven . Cochlear implantater genererer deres egne elektriske signaler fra auditive vibrationer og sende dem direkte til hørenerven , uden om den beskadigede del af cochlear .

tegn på infektion


Tegn på infektion bør overvåges for efter operationen . Disse symptomer inkluderer feber over 101,5 grader F , en stigning i omfanget af smerte i øret , hævelse eller rødme i nærheden af øret og kuldegysninger . Et andet tegn på infektion er drænvand fra øret , især hvis dræning har en dårlig lugt . I de 24 timer efter operationen , kan der være følelser af svimmelhed og kvalme , men disse bør ikke forveksles med tegn på en infektion .

Meningitis


Meningitis er en særlig form for infektion . Det er en infektion i foring af hjernen og rygmarven . Cochlear implantater kan resultere i bakteriel meningitis , selv om det var mere sandsynligt, når implantatet omfattede en enhed kaldet en positioner-som ikke har været anvendt i implantater siden 2002 . Meningitis er en alvorlig , til tider dødelig infektion . Uanset hvilken type infektion, skal lægehjælp søges efter fremkomsten af de første tegn . Tegn på meningitis omfatter en stiv nakke , hovedpine , irritabilitet , tab af appetit , forvirring, en følelse af søvnighed eller træthed , en ubehagelig følelse når man ser på klare lys , tab af hørelse , høj feber , kvalme og opkastning .

Meningitis Komplikationer


Langsigtet symptomer på meningitis kan variere meget mellem individer . Der kan være problemer med korttidshukommelsen . Desuden kan der være et tab af færdigheder , som for nylig blev udviklet . Raserianfald , udstillinger af aggression , klodsethed og problemer med balancen er alle længere sigt tegn på en meningitis -infektion .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------