Position: sygdoms > 9 >

usædvanlige astmasymptomer

   Astma er en kronisk betændelsestilstand i lungerne . Det er normalt udløst af allergener , som pollen , støv og cigaretrøg , øvre luftvejsinfektioner eller forkølelse , motion og andre miljøfaktorer . Den typiske symptom på astma er hiven efter vejret , en højfrekvent støj , når exhaling luft fra lungerne . Betændelse af astma indsnævrer luftvejene . Når luften går gennem denne indsnævret rummet , der forårsager den hvæsende vejrtrækning. Patienter med astma kan have andre usædvanlige symptomer .

Usædvanlige luftvejssymptomer


Nogle usædvanlige respiratoriske symptomer på astma er hurtig vejrtrækning , uden hvæsen , som kunne være en ildevarslende tegn på , at patientens luftveje er så indsnævret , at luften ikke bevæger sig nok til at generere en pibende vejrtrækning . Suk kan være en anden usædvanlig tegn på astma . Også nogle patienter har hoste-variant astma , hvor deres vigtigste symptom er hoste , ikke hvæsen . Disse patienter er diagnosticeret med bronkitis eller andre sygdomme , inden de er diagnosticeret med astma .

Usædvanlige hjertesymptomer


Patienter med astma kan have hurtig hjerterytme og hjertebanken , eller springes hjerteslag . De kan også have smerter i brystet , som kan forveksles med hjertesygdomme . Symptomerne på astma kan forveksles med kongestiv hjerteinsufficiens. Sveden kan forekomme , hvilket i forbindelse med brystsmerter kan mistolkes som et hjerteanfald .

Usædvanlig Generelt Symptomer


Usædvanlige almindelige symptomer omfatter besvær med at falde i søvn og hyppige natten opvågninger . På grund af dette, kan patienten have træthed og svært ved at koncentrere løbet af dagen , og angst . Et andet usædvanligt symptom er manglende evne til at udføre fysiske opgaver eller motion på samme sats eller udholdenhed som andre mennesker.
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------