Position: sygdoms > 9 >

hvordan er den svineinfluenza overføres ?

  

Touch


Den svineinfluenza eller svin influenza er en stamme af sygdom, der påvirker luftvejene hos mennesker . Det er afledt af den type A-influenza , der oprindeligt kommer fra svin . Influenza er også blevet kaldt H1N1 influenza . Svineinfluenza kan ikke spredes direkte fra at spise svinekød , men i meget sjældne tilfælde har det været overføres gennem slimhinderne i en syg gris til et menneske . En af de nemmeste måder at få svineinfluenza er ved casual touch . Dette betyder, at hvis en person, der var smittet med svineinfluenza rørt en solid overflade , såsom en dørhåndtag , en tabel, vandhane , tastatur , spise køkkenredskaber eller kuglepen , kan virus overleve . Der er en stor sandsynlighed for overførsel , hvis den smittede person rører disse emner , og en anden kommer og rører dem og inhalerer virus . Henkastet røre nogen med et håndtryk , knus eller et kys kan også være en måde at overføre virus . Og sørg for at udnytte ordentlig håndvask teknikker efter kommer i kontakt med eventuelle forurenede overflade vil hjælpe med at forhindre overførsel af virus .

Air


En anden måde at svineinfluenza kan overføres , er gennem luften. For at få virus på denne måde , den person, der er syg har at nyse , hoste eller tillade anden form for forurenet slimhinderne at blive frigivet fra deres krop . Når den slim er frigivet , den danner små dråber . Disse dråber ophold i luften i en kort periode . Hvis nogen tilfældigvis forbi , dråben har for at nå deres næse ved indånding , deres mund gennem indtagelse eller gennem deres øjne . Altid forsøge at undgå på forhånd og personlig kontakt med nogen, som har nogen af følgende symptomer , hoste , ondt i halsen , feber , tilstoppet næse , hovedpine , træthed og krop kuldegysninger . Og sørg for at undgå tæt kontakt med mennesker, der er syge og udnytte hånd Sanitizer til at dræbe bakterier , kan bidrage til at bekæmpe få virussen .

Stof


Den svineinfluenza kan også overføres gennem stof , som beskidt tøj og sengetøj . Enhver tid de forurenede enkelte klude deres hænder eller slimhinder sekreter på stof , kan virussen derefter spredes til en anden . Dråber af slim eller spyt fra den anden person kan komme i land på sengetøj , såsom lagner , møbler og tøj . Hvis ikke vaskes i varmt vand , kan en anden fange influenza fra direkte kontakt med sekreter . Hvis nogen har været syg med influenza , er det bedst at holde alle sengetøj frisk og vask hænder efter håndtering af sengetøj og lagner.
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------