Position: sygdoms > 9 >

hvordan man stopper en rygende plaster udslæt

  En af de muligheder til rådighed til at hjælpe folk holde op med at ryge , er at bære en transdermal nikotin plaster . Den " rygning patch ", som det undertiden kaldes , frigiver små mængder af nikotin , som optages gennem huden til at hjælpe rygeren gradvist at overvinde sin trang til nikotin . Dog kan hudirritation eller udslæt være et af de bivirkninger påvirker forbundet med det . Brug af plastret korrekt, kan det hjælpe med at stoppe en ryge plaster udslæt

Du skal bruge: .
Rygestop produkter


1
Rens hudområde med vand . hvor du vil placere den nikotin plaster . Placering af et plaster på et rent hudområde kan reducere risikoen for at udvikle en udslæt . Afstå fra at anvende parfumerede sæber , cremer eller cremer , der kan irritere huden yderligere .

2 .
Roter placering steder på din krop . The American Academy of Family Physicians forklarer , at den medicin, kan placeres på ethvert område af huden mellem din talje og din hals . Udslæt vil rydde op hurtigere , hvis du ikke bruger plasteret på samme sted dag efter dag .
3 .
Brug nikotin plaster , som anvist for at undgå bivirkninger såsom hud irritation . De fleste rygestop pletter kan bæres mellem 16 og 24 timer. Forlader en gammel plaster på længere end , der kan forårsage irritation eller udslæt . Sat på en ny patch i henhold til dine cravings og vejledningen , der følger med produktet .

gode råd og advarsler • Fjern plasteret fra din hud , hvis du udvikler et alvorligt udslæt og hævelse . Skyl irriteret hud med vand og vente med at se, om rødme og hævelse begynder at aftage. Symptomer, der varer mere end 24 timer kan betyde, at du er allergisk overfor et eller flere af ingredienserne i medicin .
 • Stop med at bruge nikotinplastre , hvis hudirritation bliver for ubehageligt . Vælg en anden rygestop produkt såsom nikotin tyggegummi eller næsespray , der udfører den samme funktion , men i et andet format .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------